Družba Jaguar uporablja piškotke za shranjevanje podatkov v vaš računalnik z namenom izboljšanja spletnega mesta. Eden od piškotkov, ki jih uporabljamo, je bistvenega pomena za delovanje delov spletnega mesta in je že bil nastavljen. Izbrišete in blokirate lahko vse piškotke s tega spletnega mesta, vendar potem nekateri deli spletnega mesta ne bodo delovali. Za več informacij o uporabi in brisanju piškotkov si oglejte naš pravilnik o zasebnosti.


V redu
Approved

JAGUARJEVA APPROVED OBLJUBA

Jaguar odobri le vozila, katerim se ne vidi, da so rabljena

JAGUARJEVA APPROVED OBLJUBA

Vsako vozilo Jaguar je tako živahno kot takrat, ko se je pripeljalo iz delavnice, ne glede na to, ali je novo ali Approved. Lahko ste prepričani, da je vaš Approved Jaguar preverjen, prenovljen in tako živahen kot takrat, ko je bil prvič na cesti. Approved obljubo kupcu smo ustvarili, da zagotovimo, da so vozila pri prodajalcih v brezhibnem stanju. Tako ste lahko popolnoma brezskrbni in imate zagotovilo, da bo vaše vozilo poskrbelo za najbolj razburljive vožnje.Garancija Jaguar Approved – dve leti neomejenih kilometrov ali 150.000 kilometrov

Garancija Jaguar Approved – dve leti neomejenih kilometrov ali 150.000 kilometrov

Garancija Jaguar Approved velja izključno za vozila, mlajša od 5 let, ki so prevozila manj kot 150.000 kilometrov na dan nakupa, na voljo pa je le pri pooblaščenih prodajalcih vozil Jaguar.

To celostno kritje je ekvivalent garanciji pri nakupu novega vozila. Za nenadne in nepričakovane mehanske ali električne težave uporabimo le originalne dele za vozila Jaguar, delo pa vedno opravijo samo naši usposobljeni serviserji. Nič manj kot to. Število zahtevkov za popravilo je neomejeno do vrednosti nakupa vozila, garancija pa velja za vsaj dve leti. Ta ponudba je na voljo le pri pooblaščenih prodajalcih Jaguar.

Iščite vozila Approved
24-urna avtomobilska asistenca po Združenem kraljestvu in Evropi za 24 mesecev

24-urna avtomobilska asistenca po Združenem kraljestvu in Evropi za 24 mesecev

Pomoč za vozila Jaguar je celovit program pomoči, zasnovan posebej za voznike vozila Jaguar in zagotavljanje brezskrbne vožnje. Program ponuja pomoč pri okvari vozila na cesti v vseh primerih, ko vozilo ni vozno zaradi okvare ali nesreče, kot tudi pri manjših težavah, kot je predrta pnevmatika ali izguba ključa.

Vsa vozila Jaguar Approved imajo ves čas trajanja garancije dostop do avtomobilske asistence v Združenem kraljestvu in Evropi. Avtomobilska asistenca obratuje 24 ur na dan, 365 dni na leto vključuje pa pomoč doma, najem nadomestnega vozila, dogovore za nadaljevanje poti, dostavo vozila in pomoč pri izpolnjevanju poročila o prometni nesreči. Vse to je vključeno

Iščite vozila Approved
165-točkovni pregled

165-točkovni pregled

Imamo seznam 165 točk za pregled, ki se ga upošteva do pike natančno. S tem je zagotovljeno, da je vaše vozilo v najboljšem možnem mehanskem in električnem stanju ter da je karoserija nepoškodovana. Naši serviserji zelo natančno preverijo vaše vozilo in pri tem uporabljajo najnovejše tehnologije, orodja in diagnostično opremo. Vedno se pregleda barvo, zunanjost ter motor, sledita poskusna vožnja in končni pregled, nato pa eden izmed Jaguarjevih serviserjev vozilo osebno odobri. Vsa vozila morajo prestati vseh 165 točk za pregled, preden so vključena v program Jaguar Approved.

Iščite vozila Approved
Naši serviserji

Naši serviserji

Da zadovoljite naše zahteve po strokovnosti, znanju in pozornosti do detajlov, morate biti posebne vrste človek. Vsakršno servisiranje bodo vedno opravili usposobljeni Jaguarjevi serviserji, pri tem pa bodo uporabili specifična orodja, diagnostično opremo in originalne dele za vozila Jaguar. Vedno želimo doseči najstrožje standarde, zato tudi vztrajamo pri tem, da se servise opravlja le pri naših pooblaščenih prodajalcih.

Iščite vozila Approved
Neodvisen pregled kilometrine in zgodovine

Neodvisen pregled kilometrine in zgodovine

Vedno se preveri zgodovina vsakega vozila z vodilnimi neodvisnimi raziskavami na trgu. Vsa vozla imajo neodvisno preverjeno kilometrino in certificirano lastniško zgodovino. S tem vam zagotavljamo, da je vozilo odplačano in da ni bilo ukradeno ali odpisano. Tako se lahko varno vozite, ker poznate zgodovino svojega novega vozila Jaguar Approved in veste, da bo izpolnil vaše zahteve.

Iščite vozila Approved
Poskusna vožnja

Poskusna vožnja

Vsako vozilo mora opraviti poskusno vožnjo, kjer naši serviserji ocenjujejo unikatne zmogljivostne značilnosti posameznega vozila. Ocenjuje se vzmetenje, tresenje, zaviranje, delovanje motorja, menjalnik in še devet drugih področij, s čimer zagotovimo najboljše delovanje. Z drugimi besedami: to pomeni, da bo vaše vozilo Jaguar Approved tako živahno, kot da bi bilo novo.

Iščite vozila Approved
Neodvisno pregledan

Neodvisno pregledan

Da ohranjamo visoke standarde, ki smo jih postavili sebi in našim prodajalcem, se redno izvajajo neodvisni pregledi naših storitev, objektov in osebja. V to spada celoten program Approved s kupčevega vidika ter tudi objekti in sama vozila.

Iščite vozila Approved